iPhone batterij controleren?

Als je iPhone al een tijdje hebt, is het je misschien opgevallen dat hij niet zo lang meegaat als vroeger, of dat hij aanzienlijk is vertraagd. Klinkt bekend? Nou, het is misschien tijd om de batterij van je iPhone te vervangen

Apple heeft onlangs erkend dat hun lithium-ion batterijen geleidelijk hun vermogen verliezen om na verloop van tijd volledig opgeladen te blijven.

Wilt u zelf weten op welke percentage u batterij zich momenteel bevindt? Hieronder zult u een afbeelding vinden om u batterij percentage te vinden.

iPhone batterij

Hoe weet u of uw iPhone batterij moet worden vervangen?

‘Maximale capaciteit’ is een hoeveelheid voor de capaciteit van de batterij ten opzichte van toen deze nieuw was. Een gloednieuwe telefoon moet 100% lezen en zal na verloop van tijd verminderen; hoe lager het percentage, des te sneller uw batterij leeg raakt na één keer opladen.

“Peak PerformanceCapability” is meer een ‘Goed’, ‘Niet zo goed’ of ‘Slecht’ scenario.Als uw telefoon leest “Uw batterij ondersteunt momenteel normalepiekprestaties”, dan weet u het zeker: uw batterij is op orde en u hoeftniets te doen. Aan de andere kant, als je ziet: “Deze iPhone isonverwacht afgesloten geweest … Prestatiebeheer is toegepast …”, danis dit een teken dat je batterij behoorlijk aan slijtage is. Datbetekent dat Apple is begonnen met het vertragen van deverwerkingssnelheid van uw telefoon in een poging de batterij nog verderte belasten. U kunt deze beperking functie uitschakelen, maar als udat doet, kan de instelling niet opnieuw worden ingeschakeld totdat hetapparaat onverwachts wordt uitgeschakeld, dus ga voorzichtig te werk.Ten slotte is het bericht ‘De batterij van uw iPhone is aanzienlijkverslechterd’. Dit betekent dat uw batterij ernstig leeg is en dat usterk moet overwegen deze te laten repareren.

Als je iPhone ouder is dan 2014 of iOS 11.2 of eerder gebruikt, zie je de batterijstatus niet in Instellingen. Er zijn echter een paar andere manieren om te zien dat uw iPhone batterij mogelijk moet worden vervangen. U kunt deze altijd bij DC Repair laten vervangen.

Als u uw batterij om de paar uur moet opladen, zelfs als het gebruik laag is, is het misschien tijd voor een nieuwe batterij.

Als uw telefoon onverwachts uitvalt wanneer de batterij 10% of hoger is, kan dit een teken zijn van een batterij die aan vervanging toe is. Als je iPhone alleen werkt wanneer die aangesloten is op het stroom.

 

Hoeveel kost het om mijn iPhone batterij te vervangen?

U kunt al onze prijzen vinden via onze menu hierboven of door hier te klikken. U kunt op deze manier ook direct een afspraak boeken.

Verlof tot en met 15 mei

Bij DC Repair gaan we er even tussenuit tot en met woensdag 15 mei. Let erop dat we uitsluitend via mail bereikbaar zijn en dus niet per telefoon. Alvast bedankt voor uw begrip!