Waterschade aan de smartphone

Waterschade kan iedereen overkomen. Elke vloeistof kan uw elektronica beschadigen en mogelijk ook schade richten aan componenten. Als je telefoon een duik heeft genomen en niet lijkt te werken, vraag je je waarschijnlijk af wat je opties zijn. Als de fabrieksgarantie  geen waterschade dekt en je wilt geen splinternieuw apparaat kopen, heb je geluk dat je DC Repair hebt gevonden. We kunnen u alles vertellen wat u moet weten over waterschade en waarom u op ons moet vertrouwen om uw iPhone, smartphone, tablet of zelfs uw laptop te repareren.
 
Water en andere vloeistof schade aan de telefoon of tablet wordt niet gedekt door de garantie.
 
Onze waterschade service in Waregem is een van onze meest voorkomende reparaties en we zijn erin geslaagd om duizenden smartphones en tablets zo goed als nieuw terug te bezorgen aan hun bezorgde eigenaren. We bieden gratis diagnose op alle apparaten o.a Apple iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus, iPad, etc., die u precies de staat van uw apparaat zal vertellen en een vrijblijvende offerte waarin precies staat wat er nodig is om uw toestel weer werkend te krijgen.
 
Wat te doen als uw mobiele telefoon of tablet door water is beschadigd?
 
Waterschade kan iedereen overkomen, maar als u weet wat u moet doen als het gebeurt, voorkomt u dat de schade erger wordt. Probeer de volgende stappen te onthouden als uw telefoon wordt blootgesteld aan water.
 
  • Probeer u toestel niet aan te zetten of aan te leggen aan de oplader! Weersta alle driften! Deze ene beweging kan kortsluiting veroorzaken wanneer de stroom door de telefoon gaat terwijl deze nog nat is. Om de stroom te stoppen, zou het ideaal zijn om de batterij zo snel mogelijk te verwijderen, maar aangezien de meeste batterijen intern op de meeste smartphone of tablet modellen zijn geplaatst, kunnen de meeste gebruikers dit niet doen.
  • Breng het door water beschadigde apparaat zo snel mogelijk naar DC Repair voor een gratis diagnose van waterschade. Hoe eerder we de telefoon ontvangen, hoe groter de kans dat we hem repareren. Door het reinigingsproces te laten starten voorkomt uw corrosie schade aan uw moederbord.
 
Ons proces voor waterschade behandeling:
 
Ons reparatieproces van waterschade bestaat uit twee stappen. We openen eerst het apparaat en onderzoeken de omvang van de schade. Aangezien het inschakelen van het apparaat een groot nee-nee is (zie hierboven), zullen we uw apparaat niet in gevaar brengen en de volledige functionaliteit verifiëren totdat we weten waar we mee werken. Zodra we hebben onderzocht, geven we u een gedetailleerde reparatieofferte en kunt u beslissen of u al dan wel verder wilt gaan met de reparatie.
 
De volgende stap is het moederbord reinigingsproces. Dit proces is uitstekend in het verwijderen van resten en corrosie, zelfs op microscopisch niveau. Daarna kunnen we alle onderdelen vervangen die we niet hebben kunnen repareren. Deze onderdelen omvatten gewoonlijk de batterij, dockconnectoren, flex kabels, de mechanische flex kabels, de nabijheidssensor, de oorluidsprekers, microfoons, luidspreker en beeldschermen. Het moederbord is het enige onderdeel van de meeste mobiele telefoon dat niet tegen redelijke kosten kan worden gerepareerd. Mocht uw toch overwegen om de toestel niet te laten herstellen en u wilt uw data eruit halen kunnen wij ook data recovery uitvoeren.
 
Zodra het apparaat volledig is gerepareerd, wordt het via mail of telefonisch geïnformeerd en vallen alle onderdelen die we hebben vervangen 90 dagen onder onze garantie mocht het weer binnen die tijd water gerelateerde problemen optreden.
 
Telefoon reparatie Waregem
De afgelopen tien jaar is er sprake van een recordgroei in technologische vooruitgang. DC Repair is trots op het aanbieden van professionele, betaalbare reparaties diensten in Waregem voor onze klanten, zowel online als lokaal, reparaties voor zowel persoonlijke als zakelijke klanten (studenten).
 
Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van Apple en Samsung producten, waaronder iPhone, iPads, Macbooks en Samsung Galaxy apparaten maar vanwege de grote vraag bieden we nu reparaties aan voor Huawei, Sony, Motorola, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Nokia, Htc en nog veel meer!
 
We blijven op de hoogte van alle huidige ontwikkelingen in de technologische industrie, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op onze service.
 
We hebben een gepassioneerd team van ingenieurs die regelmatig hun kennis verbreden om altijd zo professioneel en efficiënt mogelijk te zijn. Met al onze training, kennis en passie kan het team bijna elk probleem met uw apparaat oplossen, inclusief een groot succes met de behandeling van water en andere vloeistofschade.

Verlof tot en met 15 mei

Bij DC Repair gaan we er even tussenuit tot en met woensdag 15 mei. Let erop dat we uitsluitend via mail bereikbaar zijn en dus niet per telefoon. Alvast bedankt voor uw begrip!