Macbook & iMac repair

iPad iPhone moederbord

Korte wachttijden als onze troef!

Vertrouw op ons voor de reparatie van uw Macbook of iMac

Heeft uw betrouwbare metgezel, uw Macbook of iMac, het plotseling laten afweten? Geen paniek – wij zijn hier om deze apparaten in een mum van tijd nieuw leven in te blazen. Met een schat aan ervaring behandelen we zowel de schijnbaar eenvoudige kleine ongemakken als de meer complexe defecten met precisie en zorg.

Vergelijkbaar met onze succesvolle reparaties van smartphones en tablets, gaan we moeiteloos om met zaken als gebarsten schermen, versleten batterijen, losse knoppen en zelfs beschadigde moederborden. Wat onze service echt onderscheidt, is de korte wachttijd, zodat u uw toestel snel weer volledig operationeel hebt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nieuwsgierig bent naar onze tarieven of als u onze expertise nodig heeft om uw dierbare Macbook of iMac te laten herstellen. Bekijk ook onze prijslijst voor een transparant overzicht van onze kosten. We staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Uw digitale metgezel verdient niets minder dan de beste zorg!

Verlof tot en met 15 mei

Bij DC Repair gaan we er even tussenuit tot en met woensdag 15 mei. Let erop dat we uitsluitend via mail bereikbaar zijn en dus niet per telefoon. Alvast bedankt voor uw begrip!