Moederbordreparatie

Kies voor data recovery om geen gegevens te verliezen

Is het moederbord van uw smartphone of tablet defect?

Vermoedt u dat het moederbord van uw geliefde smartphone of tablet kuren vertoont? Wacht niet langer en geef uw kostbare apparaat de zorg die het verdient bij DC Repair. Ons toegewijde team staat te popelen om het mogelijke probleem snel en nauwkeurig voor u op te sporen. Ontdek hieronder de diverse taken die wij met uiterste zorg uitvoeren:

Bij DC Repair gaan we verder dan alleen reparaties. Met onze toegewijde data recovery service stellen we niet alleen uw apparaat weer op orde, maar zorgen we er ook voor dat belangrijke bestanden zoals documenten en foto’s veilig en ongeschonden blijven. U kunt op ons rekenen om uw waardevolle gegevens te behouden, zelfs in geval van technische problemen.

IMG 0032
IMG 0089

Geen oplossing? Geen kosten!

Ons motto: ‘No cure, no pay’

Voordat we aan de slag gaan, stellen we een transparante offerte op en bepalen we een duidelijke deadline. Ons motto is ‘No cure, no pay‘, wat betekent dat u niets hoeft te betalen als we het probleem in uw moederbord niet kunnen oplossen. Laat ons vandaag nog weten als u een concrete prijs voor uw moederbordreparatie wilt ontvangen. We staan klaar om u te helpen!

Verlof tot en met 15 mei

Bij DC Repair gaan we er even tussenuit tot en met woensdag 15 mei. Let erop dat we uitsluitend via mail bereikbaar zijn en dus niet per telefoon. Alvast bedankt voor uw begrip!