Smartphone & iPad repair

Van batterijen tot oplaadpoorten, wij repareren het.

Herstel van Apple, Huawei & Samsung smartphones

Bij DC Repair bent u in goede handen voor de reparatie van uw smartphone van Apple, Huawei of Samsung. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur waarmee we elk onderdeel zorgvuldig kunnen herstellen of vervangen. Of het nu gaat om het vervangen van schermen, batterijen, oplaadpoorten of andere componenten, wij staan klaar om uw toestel weer in optimale staat te brengen. Vertrouw op onze expertise en nauwkeurige service voor een vlekkeloze reparatie. Ontdek hieronder een lijst van de diverse herstellingsopties die wij aanbieden.
Geen paniek als uw smartphone van een ander merk is; wij zijn experts in alle soorten. Laat ons u snel van dienst zijn – vul gewoon het formulier onderaan de pagina in en geniet weer snel van een perfect werkende smartphone!
IMG 1379
IMG 0744

Is uw iPad defect? Wij staan voor u klaar om u uit de nood te helpen!

Bij iPads gaan we even zorgvuldig te werk als bij smartphones om ze nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om gebarsten schermen of kapotte batterijen, onze deskundigheid staat garant voor een snelle en nauwkeurige reparatie.

Wanneer een bezoek aan onze winkel niet haalbaar is, bieden wij u de optie om uw iPad eenvoudig per post naar ons op te sturen of gebruik te maken van onze handige ophaalservice. Als alternatief kunnen we uw iPad ook rechtstreeks op locatie ophalen in de regio’s Waregem, Kruisem, Deerlijk en Deinze.

Zodra we uw toestel ontvangen, voeren we direct de reparatie uit en bezorgen we het vóór 19.00 uur op dezelfde dag terug, mits we de benodigde onderdelen op voorraad hebben en het moederbord niet gerepareerd hoeft te worden.

Op die manier streven we naar maximale flexibiliteit en gemak, zodat uw iPad snel weer optimaal functioneert.

Defect melden

Verlof tot en met 15 mei

Bij DC Repair gaan we er even tussenuit tot en met woensdag 15 mei. Let erop dat we uitsluitend via mail bereikbaar zijn en dus niet per telefoon. Alvast bedankt voor uw begrip!